Wild Rose (roof)

Het appartement type Wild Rose (roof) bevindt zich op de tweede verdieping en is georiënteerd op de Hoofdweg, met zicht op de Hoofdvaart. Het voordeel hiervan is de oriëntatie van de woonkamer/eetkeuken op het zonnige zuidoosten. Daarnaast is dit appartement uitgerust met een balkon welke bereikbaar is van zowel de woonkamer als van de hoofdslaapkamer. Het appartement beschikt over een bruikbaar woonoppervlak van maar liefst ca. 146 m2.
 
Het appartement beschikt over een privé berging van ca. 5m2 en twee privé parkeerplaatsen op het terrein waarvan één onder de carport. Daarnaast beschikt het appartement nog over een extra privé bergruimte in de hal op de betreffende verdieping.
 

Bouwnummer

 
80 tweede verdieping Terras ca. 12 m2 op noordoost
   

Brandonhouse

De appartementen typeren zich met de sfeervolle architectuurstijl met veel traditionele kenmerken. Met het ontwerp is aansluiting gezocht bij de Tudorstijl van de eengezinswoningen. Hoge kappen, deels met riet en deels met pannen bedekt, een combinatie van kiezel witte gevels met fraaie bakstenen en bijzondere schoorstenen maken het een lust voor het oog. Het zal een zeer statig gebouw gaan worden. Een prachtige rijke architectuur die niet alleen heel mooi oogt, maar ook veel wooncomfort biedt.
 
De appartementen worden ontsloten via het gemeenschappelijke trappenhuis dat is voorzien van een lift en een ruime hal. De appartementen zijn hiermee uiterst goed toegankelijk en levensloopbestendig.

Indeling

Entree met ruime hal
Meterkast en separaat toilet
Garderobe
Badkamer
Bergruimte, technische ruimte met opstelling installaties en opstelplaats wasmachine en droger
Drie lichte slaapkamers waarvan één ruime hoofdslaapkamer
Ruime, lichte living met woonkamer en eetkeuken
Twee grote glazen puien tot vloer met geïntegreerde deuren naar buitenruimte

Plattegronden

Tudor Gardens_Plattegrond_bnr 80.jpg

Menu