Wild Rose

 
De appartementen type Wild Rose bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping en zijn georiënteerd op de Hoofdweg, met zicht op de Hoofdvaart. Het voordeel hiervan is de oriëntatie van de woonkamer/eetkeuken en de ligging van de buitenruimte op het zonnige zuidoosten. De appartementen beschikken over een bruikbaar woonoppervlak van maar liefst ca. 144 tot 145 m2.
 
De appartementen beschikken over een privé berging van ca. 5m2 en twee privé parkeerplaatsen op het terrein waarvan één onder de carport Daarnaast beschikken de appartementen nog over een extra privé bergruimte in de hal op de betreffende verdieping.
 

Bouwnummers

 
74 begane grond Terras en tuin op zuidoost
77 eerste verdieping balkon op zuidoost

 

Brandonhouse

De appartementen typeren zich met de sfeervolle architectuurstijl met veel traditionele kenmerken. Met het ontwerp is aansluiting gezocht bij de Tudorstijl van de eengezinswoningen. Hoge kappen, deels met riet en deels met pannen bedekt, een combinatie van kiezel witte gevels met fraaie bakstenen en bijzondere schoorstenen maken het een lust voor het oog. Het zal een zeer statig gebouw gaan worden. Een prachtige rijke architectuur die niet alleen heel mooi oogt, maar ook veel wooncomfort biedt.
 
De appartementen worden ontsloten via het gemeenschappelijke trappenhuis dat is voorzien van een lift en een ruime hal. De appartementen zijn hiermee uiterst goed toegankelijk en levensloopbestendig.

Plattegronden

Tudor Gardens_Plattegrond_bnr 77.jpg

Bouwnummers

BouwnummerWoonoppTuindieptePrijs
74146.0Zuidoost-
77144.0Zuidoost-

Menu