Tudor Rose (Penthouse)

 

NU MET EEN UITGESTELDE BETALINGSREGELING VAN 15% 

• Huidige koopsom: 779.500,-- v.o.n.
• 15% uitgesteld, koopsom nu dus € 662.575,-- v.o.n. 
• Verkoper deelt voor 25% mee in toekomstige overwaarde 
• Indien koper binnen 3 jaar uitgestelde betaling aflost, vervalt recht verkoper om mee te delen in toekomstige overwaarde 
• Neem bij vragen contact op met één van de makelaars.

Het penthouse type Tudor Rose bevindt zich op de derde verdieping en beschikt over een alzijdige oriëntatie. Aangezien dit de enige woning op deze verdieping betreft beschikt de woning over rondom vrij zicht. Vanuit de woonkamer en het riante terras is er zicht op de Hoofdvaart. Het penthouse beschikt over een bruikbaar woonoppervlak van maar liefst ca. 237 m2.
 
Het penthouse beschikt over een privé berging van ca. 5m2 en twee privé parkeerplaatsen op het terrein waarvan één onder de carport. Daarnaast beschikt het penthouse nog over een extra bergruimte, gelegen naast de trap op de betreffende verdieping.

Bouwnummer

 

83 derde verdieping

Terras op zuidoost en loggia op noordoost

Brandonhouse

De appartementen typeren zich met de sfeervolle architectuurstijl met veel traditionele kenmerken. Met het ontwerp is aansluiting gezocht bij de Tudorstijl van de eengezinswoningen. Hoge kappen, deels met riet en deels met leipannen bedekt, een combinatie van kiezel witte gevels met fraaie bakstenen en bijzondere schoorstenen maken het een lust voor het oog. Het zal een zeer statig gebouw gaan worden. Een prachtige rijke architectuur die niet alleen heel mooi oogt, maar ook veel wooncomfort biedt.
 
De appartementen worden ontsloten via het gemeenschappelijke trappenhuis dat is voorzien van een lift en een ruime hal. De appartementen zijn hiermee uiterst goed toegankelijk en levensloopbestendig.

Indeling

Entree
Meterkast
Garderobe
Bergruimte, technische ruimte met opstelling installaties en opstelplaats wasmachine en droger
Zeer ruime, lichte living met woonkamer en eetkeuken
Brede glazen pui tot vloer met geïntegreerde dubbele deuren naar terras
Separaat toilet
Badkamer
Drie lichte slaapkamers waarvan één ruime hoofdslaapkamer
2e terras met toegang vanuit alle slaapkamers 

Plattegronden

Tudor Gardens_Plattegrond_bnr 83 (Large).jpg

Indelingsvariant I

Tudor Gardens_Plattegrond_bnr 83 (Large).jpg

Indelingsvariant II

Menu