English Rose

De appartementen type English Rose bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping en beschikken over een tweezijdige oriëntatie: op de Hoofdweg, met zicht op de Hoofdvaart en op het fiets- en wandelpad de nieuwe wijk in. Het voordeel hiervan is de oriëntatie van de woonkamer en de ligging van de buitenruimte op het zonnige zuidwesten. De appartementen beschikken over een bruikbaar woonoppervlak van maar liefst ca. 145 m2.
 
De appartementen beschikken over een privé berging van ca. 5m2 en twee privé parkeerplaatsen op het terrein waarvan één onder de carport. Daarnaast beschikken de appartementen nog over een extra privé bergruimte in de hal op de betreffende verdieping.

Bouwnummers

 
75 begane grond Terras ca. 20 m2 en tuin ca. 192 m2  op zuidwest
78 eerste verdieping balkon ca 20 m2 op zuidwest
   

Brandonhouse

De appartementen typeren zich met de sfeervolle architectuurstijl met veel traditionele kenmerken. Met het ontwerp is aansluiting gezocht bij de Tudorstijl van de eengezinswoningen. Hoge kappen, deels met riet en deels met pannen bedekt, een combinatie van kiezel witte gevels met fraaie bakstenen en bijzondere schoorstenen maken het een lust voor het oog. Het zal een zeer statig gebouw gaan worden. Een prachtige rijke architectuur die niet alleen heel mooi oogt, maar ook veel wooncomfort biedt.
 
De appartementen worden ontsloten via het gemeenschappelijke trappenhuis dat is voorzien van een lift en een ruime hal. De appartementen zijn hiermee uiterst goed toegankelijk en levensloopbestendig.

Indeling

Entree met ruime hal
Meterkast en separaat toilet
Garderobe
Badkamer
Bergruimte, technische ruimte met opstelling installaties en opstelplaats wasmachine en droger
Drie lichte slaapkamers waarvan één ruime hoofdslaapkamer
Ruime, lichte living met woonkamer
Twee grote glazen puien tot vloer met geïntegreerde dubbele deuren naar buitenruimte

Plattegronden

Tudor Gardens_Plattegrond_bnr 75.jpg

Bouwnummers

BouwnummerWoonoppTuindieptePrijs
75146.0Zuidwest-
78146.0Zuidwest-

Menu