Climbing Rose ( roof)

Het appartement type Climbing Rose (roof) bevindt zich op de tweede verdieping en beschikt over een tweezijdige oriëntatie: op het fiets- en wandelpad en de nieuwe wijk in, met zicht op het groene binnenhof in het villa gedeelte. Vanuit de woonkamer en vanaf de buitenruimte kijkt u straks zo de villawijk in. Het appartement beschikt over een bruikbaar woonoppervlak van maar liefst ca. 152 m2.
 
Het appartement beschikt over een privé berging van ca. 5m2 en twee privé parkeerplaatsen op het terrein waarvan één onder de carport. Daarnaast beschikt het appartement nog over een extra privé bergruimte in de hal op de betreffende verdieping.
 

Bouwnummer

 
82 tweede verdieping Balkon ca 16m2 op zuidwest
   

Brandonhouse

De appartementen typeren zich met de sfeervolle architectuurstijl met veel traditionele kenmerken. Met het ontwerp is aansluiting gezocht bij de Tudorstijl van de eengezinswoningen. Hoge kappen, deels met riet en deels met pannen bedekt, een combinatie van kiezel witte gevels met fraaie bakstenen en bijzondere schoorstenen maken het een lust voor het oog. Het zal een zeer statig gebouw gaan worden. Een prachtige rijke architectuur die niet alleen heel mooi oogt, maar ook veel wooncomfort biedt.
 
De appartementen worden ontsloten via het gemeenschappelijke trappenhuis dat is voorzien van een lift en een ruime hal. De appartementen zijn hiermee uiterst goed toegankelijk en levensloopbestendig.

Indeling

Entree met ruime hal
Meterkast en separaat toilet
Garderobe
Badkamer
Bergruimte, technische ruimte met opstelling installaties en opstelplaats wasmachine en droger
Drie lichte slaapkamers waarvan één ruime hoofdslaapkamer
Ruime, lichte living met woonkamer en eetkeuken
Glazen pui tot vloer met geïntegreerde dubbele deuren naar buitenruimte
 

Plattegronden

Tudor Gardens_Plattegrond_bnr 82.jpg

Menu