Climbing Rose

De appartementen type Climbing Rose bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping en beschikken over een tweezijdige oriëntatie: op het fiets- en wandelpad en de nieuwe wijk in, met zicht op het groene binnenhof in het villa gedeelte. Vanuit de woonkamer en vanaf de buitenruimte kijkt u straks zo de villawijk in. De appartementen beschikken over een bruikbaar woonoppervlak van maar liefst ca. 167 m2.
 
De appartementen beschikken over een privé berging van ca. 5m2 en twee privé parkeerplaatsen op het terrein waarvan één onder de carport. Daarnaast beschikken de appartementen nog over een extra privé bergruimte in de hal op de betreffende verdieping.

Bouwnummer 76 beschikt over een privé entree waardoor het appartement direct vanaf buiten wordt ontsloten. Bouwnummer 79 wordt ontsloten via het gemeenschappelijke trappenhuis dat is voorzien van een lift en een ruime hal. De appartementen zijn hiermee uiterst goed toegankelijk en levensloopbestendig.
 

Bouwnummers

 
76 begane grond terras ca. 22m2 en tuin ca.139 m2 op zuidwest
79 eerste verdieping balkon 22m2 op zuidwest
   

Brandonhouse 

De appartementen typeren zich met de sfeervolle architectuurstijl met veel traditionele kenmerken. Met het ontwerp is aansluiting gezocht bij de Tudorstijl van de eengezinswoningen. Hoge kappen, deels met riet en deels met pannen bedekt, een combinatie van kiezel witte gevels met fraaie bakstenen en bijzondere schoorstenen maken het een lust voor het oog. Het zal een zeer statig gebouw gaan worden. Een prachtige rijke architectuur die niet alleen heel mooi oogt, maar ook veel wooncomfort biedt.

Indeling

Entree met ruime hal
Meterkast en separaat toilet
Garderobe
Badkamer
Bergruimte, technische ruimte met opstelling installaties en opstelplaats wasmachine en droger
Drie lichte slaapkamers waarvan één ruime hoofdslaapkamer
Ruime, lichte living met woonkamer en eetkeuken
Drie glazen puien tot vloer waarvan één met geïntegreerde dubbele openslaande deuren naar buitenruimte

Plattegronden

Tudor Gardens_Plattegrond_bnr 79.jpg

Bouwnummers

BouwnummerWoonoppTuindieptePrijs
76168.0Zuidwest-
79168.0Zuidwest-

Menu