Verkoop Tudor Gardens

Op donderdag 23 november a.s. starten we met de verkoop van het nieuwbouwplan Tudor Gardens. U bent op die dag van harte welkom van 17.00- 19.00 uur in Schouwburg De Meerse aan het Raadhuisplein 3 in Hoofddorp.

Bent u een VIP kandidaat?

Indien u zich tijdig had ingeschreven als VIP kandidaat (tijdens de voorinschrijving), dan staat u nog altijd zo geregistreerd. U heeft dan een voorrangsstatus bij de toewijzing van de woningen.

Ruime variatie binnen de typologieën

Het woningaanbod in Tudor Gardens is gevarieerd: appartementen, herenhuizen, geschakelde en vrijstaande villa’s. Alle woningen worden uitgevoerd in de prachtige, luxe Tudorstijl. Uniek aan dit plan is de ruime opzet. De woningen hebben grote woonoppervlakten en zijn gesitueerd op grote kavels, georiënteerd op één van de vier groene parkjes en beschikken vrijwel allen over 2 privé parkeerplaatsen.

Herenhuizen:  woonoppervlak 135 m2 tot 178 m2 met kavels tot 308 m2
Geschakelde villa’s: woonoppervlak 155 m2 tot 208 m2 met kavels tot 451 m2
Vrijstaande villa’s: woonoppervlak 203 m2 tot 255 m2 met kavels tot 601 m2
Appartementen:woonoppervlak 128 m2 tot 236 m2 met ruime balkons en privé tuinen tot 192 m2

Verkoopprijzen nog niet vastgesteld

U bent natuurlijk benieuwd naar de verkoopprijzen. Op dit moment zijn de verkoopprijzen nog niet bekend. Zodra deze definitief zijn vastgesteld, dan zullen wij deze publiceren op de website en u hierover informeren per e-mail. Naar verwachting is dit binnen 3 weken.

Nieuwe impressies gereed

Er is de afgelopen tijd hard gewerkt op de achtergrond, o.a. aan de uitwerking van de plannen. Wij tonen u een aantal nieuwe impressies van Tudor Gardens, zodat u zich beter een beeld kunt vormen van hoe wonen in Tudor Gardens eruit gaat zien.

Menu