Penthouse

Een unieke woning binnen dit plan is Tudor Rose, dit betreft namelijk het enige penthouse. Het penthouse Tudor Rose bevindt zich op de derde verdieping en beschikt over een alzijdige oriëntatie. Aangezien dit de enige woning op deze verdieping betreft beschikt de woning over rondom vrij zicht. Vanuit de 

woonkamer en het riante terras is er zicht op de Hoofdvaart. Het penthouse is voorzien van een bruikbaar woonoppervlak van maar liefst ca. 238 m2.
 
Het penthouse is voorzien van een privé berging van ca. 5m2 en twee privé parkeerplaatsen op het terrein waarvan één onder de carport. Daarnaast beschikt het penthouse nog over een extra privé-bergruimte, gelegen naast de trap op de betreffende verdieping. 

De appartementen typeren door de sfeervolle architectuurstijl met veel traditionele kenmerken. Met het ontwerp is aansluiting gezocht bij de Tudorstijl van de eengezinswoningen. Hoge kappen, deels met riet en deels met keramisch vlakke pannen bedekt, een combinatie van gemeleerde wit-grijze gevels met fraaie oranje-bruine bakstenen en bijzondere schoorstenen maken het een lust voor het oog. Een prachtige rijke architectuur die niet alleen heel mooi oogt, maar ook veel wooncomfort biedt. 

De appartementen worden ontsloten via het gemeenschappelijke trappenhuis welke is voorzien van een lift en een ruime hal. Daarnaast beschikt het penthouse over maar liefst twee zeer ruime, comfortabele balkons. 

Menu