Omgeving

Stelt u zich eens voor: rust en ruimte én alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen binnen handbereik.

Alles dichtbij

Hoofddorp is de grootste plaats binnen de gemeente Haarlemmermeer en wordt omsloten door Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en Nieuw Vennep. De unieke woningen in het sfeervolle project Tudor Gardens verrijzen in Hoofddorp-Zuid, waardoor u in mum van tijd met de auto via de A4 of vanaf het station Hoofddorp de omringende steden en luchthaven Schiphol kunt bereiken.
 
Winkelen kan natuurlijk in het winkelcentrum Toolenburg, dat is gelegen op loopafstand. Daarnaast staat u binnen 10 fietsminuten ook nog eens in hartje centrum Hoofddorp.

Levendig dorpshart

Hoofddorp Centrum is genomineerd voor beste binnenstad van Nederland. En dat is niet voor niets. Het centrum is de laatste jaren uitgegroeid tot een levendig dorpshart. Het winkelcentrum biedt een prachtige mix van winkels en voor een avondje uit is er voldoende keuze uit gezellige restaurants en uitgangsgelegenheden.
 
Naast het gemeentehuis staat cultuurgebouw de Meerse met o.a. een groot theater, een poppodium en een bibliotheek. Bovendien staat Hoofddorp bekend om jaarlijkse evenementen als Haarlemmermeer Culinair, Mysteryland, Meerjazz en Meerlive.

Voorzieningen in de buurt

Er zijn voldoende voorzieningen als scholen en kinderopvang rondom Tudor Gardens te vinden. Ook zijn er zijn vele (sport) verenigingen waar u naar hartenlust vrije tijd kunnen doorbrengen. Het dichtbij gelegen Sportcomplex Koning Willem- Alexander biedt volop sportieve mogelijkheden.
 
Gaat u liever buiten wandelen, fietsen of zwemmen? De Toolenburgerplas biedt ruimte voor  buitenrecreatie. Genoeg gesport? Even ontspannen kan in de horecagelegenheden rondom de plas: Restaurant Lieveling en Long Island. Daar kun je heerlijk genieten van een drankje of een hapje op het terras aan het water.
 
Hoofddorp heeft het allemaal. Want waar vind je zoveel goede eigenschappen op één plek? 

Locatie

Locatie

Menu