In november gaat de verkoop starten

Er is de afgelopen periode veel werk verricht op de achtergrond. ROW Vastgoed heeft de verkoop van de woningen binnen het project Tudor Gardens nu overgedragen aan Thunnissen.

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het uitwerken van de plannen voor Tudor Gardens. Er hebben zich al veel belangstellenden aangemeld voor de woningen. We hebben kans gezien om meer variatie in het woningaanbod te creëren met ruime differentiatie van woninggrootten binnen de verschillende typologieën.

Tudor Gardens is ruim van opzet. De woningen zijn gesitueerd op grote kavels, georiënteerd op één van de 4 groene parkjes en beschikken vrijwel allen over 2 privé parkeerplaatsen. Het merendeel van de (geschakelde) villa’s is daarnaast voorzien van een ruime garage, die optioneel ook bij de woonkamer getrokken kan worden.

Variatie binnen de typologieën

Herenhuizen – woonoppervlak 135 m² tot 178 m² met kavels tot 308 m²
Geschakelde villa’s – woonoppervlak 155 m² tot 208 m² met kavels tot 451 m²
Vrijstaande villa’s – woonoppervlak 203 m² tot 255 m² met kavels tot 601 m²
Appartementen – woonoppervlak 128 m² tot 236 m² met ruime balkons en privé tuinen tot 192 m²

Blijf op de hoogte door u in te schrijven 

In november gaat de verkoop van de woningen starten. Indien u zich nog niet heeft ingeschreven, dan kan dat via de contactpagina op deze website. Heeft u zich al ingeschreven? Uw eerdere inschrijving via www.tudorgardens.nl of via de makelaar volstaat. Wij houden u dan op de hoogte van het laatste nieuws via e-mail.  

Menu