Appartementen

WOONOPP. 128 m² TOT 236 m², RUIME BALKONS EN PRIVÉ TUINEN TOT 192 m2
Prijzen vanaf € 422.500,- v.o.n.

Image

Wild Rose

144 tot 145 m2

De appartementen type Wild Rose bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping en zijn georiënteerd op de Hoofdweg, met zicht op de Hoofdvaart.

Image

English Rose

145 m2

De appartementen type English Rose bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping en beschikken over een tweezijdige oriëntatie: op de Hoofdweg, met zicht op de Hoofdvaart en op het fiets- en wandelpad de nieuwe wijk in.

Image

Climbing Rose

167 m2

De appartementen type Climbing Rose bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping en beschikken over een tweezijdige oriëntatie: op het fiets- en wandelpad en de nieuwe wijk in, met zicht op het groene binnenhof in het villa gedeelte.

Image

Wild Rose(roof)

146 m2

Het appartement type Wild Rose (roof) bevindt zich op de tweede verdieping en is georiënteerd op de Hoofdweg, met zicht op de Hoofdvaart.

Image

English Rose(roof)

129 m2

De appartementen type English Rose bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping en beschikken over een tweezijdige oriëntatie: op de Hoofdweg, met zicht op de Hoofdvaart en op het fiets- en wandelpad de nieuwe wijk in..

Image

Climbing Rose(roof)

129 m2

Het appartement type Climbing (roof) bevindt zich op de tweede verdieping en is georiënteerd op de Hoofdweg, met zicht op de Hoofdvaart.

Image

Tudor Rose

237 m2

Het penthouse type Tudor Rose bevindt zich op de derde verdieping en beschikt over een alzijdige oriëntatie.

Menu